Welkom, blij dat je er bent!
Mijn naam is Jonatan Fux, een gepassioneerde fotograaf uit Grimbergen, maar tijdens mijn studententijd heeft het prachtige Gent niet veel nodig gehad om mijn hartje te veroveren. Ik ben van Universitaire opleiding sportmanager, maar mijn roots van in het Kunstonderwijs waren steviger vastgehecht dan ik dacht. Zo ben ik in studentenverenigingen actief gaan foto's nemen en vond zo doorheen de jaren mijn weg naar de professionele fotografie.
"De drijfveer van mijn passie voor fotografie."
Ik ben zelf ook een grote feester, maar niets duurt voor eeuwig. Zo verloor ik in mijn tijd aan de Unief een goede vriend, maar besefte dat ik eigenlijk niet veel foto's van ons samen had. Dit bracht mij tot de realisatie dat foto's een bijzonder grote waarde hebben, vaak boven onze verwachtingen heen. Daarom is voor mij het vastleggen van herinneringen mijn absolute droomjob!
"Breed aanbod aan fotogenres."
Ik specialiseer voornamelijk in event/nightlife fotografie op feestjes, maar hiernaast doe ik ook geregeld portraitshoots voor koppels of fanatiekelingen, families en sponsorshoots. Ik bied ook sportfotografie aan zoals voetbal-, crossfit-, ski-/snowboard-, gymnastiekwedstrijden. ​​​​​​​
Back to Top